Wie ben ik?

Mijn naam is Heidi Hammers-Mulder en ik ben geboren in 1970. Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon (2001).

  
Na de middelbare school te hebben afgemaakt, ben ik naar de PABO gegaan en daar afgestudeerd als volledig bevoegd leerkracht. Ik heb in totaal ongeveer dertien jaar met veel en soms minder plezier als juf voor de klas gestaan. 
Niet alleen heb ik ervaring opgedaan in alle groepen van het reguliere basisonderwijs, ook heb ik een jaar gewerkt in het speciaal onderwijs met zeer moeilijk lerende kinderen. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in het lesgeven en mentoren van kinderen in de kleuterleeftijd die aan boord van een binnenvaartschip woonden.
De laatste jaren heb ik gewerkt als leerkrachtondersteuner of leerlingbegeleider op een reguliere basisschool. Daar deed ik praktisch hetzelfde werk als een kindercoach!
   
In mijn praktijkruimte, bij mij thuis aan de keukentafel, probeer ik een veilige en warme sfeer te creëren waarin je kind, eventueel samen met jou, kan vertellen, laten zien of ervaren wat hem of haar bezighoudt, waardoor het een blokkade op zijn of haar levensweg ondervindt.
Als jouw kind in mijn praktijk komt, zal het altijd leidend zijn in de coachingssessies en gaan werken aan zijn of haar zelf geformuleerde doelstelling. 
Samen gaan we op reis naar dat doel. Ik zal als begeleider steeds een stapje achter je kind blijven staan tot dat het weer in staat is om zelfstandig verder te reizen. 
Samen gaan we de reis aan waarbij ik met humor, creativiteit en nieuwsgierigheid je kind zal begeleiden en als het doel van de reis bereikt is, neem ik afscheid van je kind en jou. 
Ik zal jullie allebei dan zeker bedanken voor jullie moed en vertrouwen!
  
Naast het werken in mijn praktijk volg ik diverse workshops, trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
Mijn hoofdstudie is op dit moment het volgen van de opleiding tot Creatief Coach bij Pascale Tichelaar-Rakers in haar Creatief Centrum ‘Inside Out’ voor bewustwording & inspiratie te Zwolle. Het eerste jaar ‘de Rode Draad’ heb ik inmiddels afgesloten en ben ik met het tweede jaar, het POP-jaar, gestart.