Kennismaking en intake

 Wil je weten wat ik voor jouw kind en jou kan betekenen? 
Neem dan vooral contact op, bel, mail, app of kom binnen!
In een kort gesprek van tien minuten kan ik je een beeld schetsen van wat je van mij kunt verwachten. 

Als eerste volgt er dan een  kennis-makingsgesprek om te ervaren of er een ‘klik’ is tussen je kind en mij als coach. Dit kan bij jullie thuis of bij mij op de praktijk. 

Als je besluit door te gaan bij mij, 
tekenen beide ouders van het kind een verklaring waarin ze aangeven dat ze akkoord gaan met mijn begeleiding van jullie zoon/dochter en dat jullie de algemene voorwaarden gelezen hebben.

Hierna volgt het intakegesprek van ongeveer 60 minuten. Hierin gaan we samen op zoek naar welke thema’s er spelen, wat de wensen tot verandering zijn en waar aan gewerkt kan worden. Je kind kan hierbij aanwezig zijn, maar dit hoeft niet. 


En dan...aan het werk!

Tijdens de sessies werk ik (in principe) alleen met je kind. 
Op het moment dat een kind binnen komt, zie ik meestal wel hoe het zich op dat moment voelt. Mijn moto van werken is "Doen wat werkt", ik werk improviserend. 
Zo kan het zijn dat we de ene keer tekenen, de andere keer een spel spelen en de keer daarna buiten wandelen. 

Na iedere sessie is er voor jou een kort moment om te bespreken wat we gedaan en besproken hebben of om te laten zien wat je kind gemaakt heeft. 


Je kind wordt uitgedaagd om zelf de oplossing te vinden op aangeven van mij. We kijken niet naar wat niet goed gaat, maar gaan kijken naar wat er wél goed gaat, op creatieve, speelse en positieve manieren. 
Niet zoeken naar de oorzaak van het probleem maar kijken naar wat er in de plaats daarvan kan komen. 

KomBinnen evaluatie

Evaluatie, het hoort erbij

Na iedere sessie is er voor jou een kort moment om te horen wat we gedaan hebben of wat je kind gemaakt heeft en hoe dat ging.
Eventueel vindt er steeds na twee sessies een tussentijdse evaluatie plaats, om te bespreken wat we al bereikt hebben. 
En natuurlijk is er ruimte voor jou als ouder, om vragen te stellen over hulp.  

Tijdens de laatste coachingsessie ronden we het traject af door een (evaluatie)gesprek waarin we bespreken of het traject heeft opgeleverd wat je er van verwachtte en of je kind beter in zijn of haar vel zit.   

Tevens zal ik je aan het eind vragen om een korte reactie over het traject op papier te zetten.