Agnes Grobbe (moeder van Joost):

                       "Ik heb Heidi ingeschakeld voor een traject van mijn zoon van 10. Hij zat niet lekker in z’n vel en legde de lat heel hoog voor zichzelf. 
Dit uitte zich steeds vaker in driftbuien en ander 'negatief gedrag'. Door het traject met Heidi heeft hij meer inzicht in zichzelf gekregen. Waarom hij doet zoals hij doet, hoe hij iets anders kan doen als hij er verdrietig of boos van wordt en dat niets echt goed of fout is. Hij heeft geleerd dat verliezen er ook bij hoort en dat dat oké is. 

 Heidi doet dit op verschillende manieren; de ene keer wat speelser bijvoorbeeld met Lego of een spelletje, een andere keer wat ‘serieuzer’ door hem echt na te laten denken over zichzelf en situaties. Ook creatieve vormen kwamen aan de orde, wat mijn zoon erg leuk vond. Heidi sluit echt aan bij het kind en wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Daarnaast heeft ze een bak aan ervaring met deze doelgroep vanuit haar onderwijsachtergrond, wat voor mij als moeder al snel duidelijk werd. Ze gaf mij ook gratis extra tips en adviezen hoe ik met zaken om kon gaan en/of stuurde interessante artikelen naar mij door. 


Voor mijn zoon was het elke keer een soort ‘feestje’ om naar Heidi toe te gaan en hij voelde zich echt bij haar op z’n gemak. Het traject met Heidi is dan ook één van de beste dingen die ik voor mijn zoon heb kunnen doen. Heidi is echt een kei in haar vak en ik zou haar dan ook bij iedereen aanbevelen."

Joost (10 jaar):

                    "Bij Heidi deed ik leuke dingen, bijvoorbeeld het Schatgraversspel. Dan kon je kaartjes trekken net zolang tot je alle kaartjes had die bij jou passen. Dan weet je dat over jezelf. Ook speelden we met Lego of werkten we met het Volle hoofden-boek. Daar deden we allerlei oefeningen uit. Dat vond ik handig en het hielp me ook. Heidi is heel aardig en ze helpt je heel erg goed. 
Ik vond het altijd fijn om naar haar toe te gaan. Het was altijd gezellig."