Mijn naam is Heidi Hammers-Mulder en ik ben geboren in 1970. 
Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon (2001).
  
Na de middelbare school te hebben afgemaakt, ben ik naar de PABO gegaan en daar afgestudeerd als volledig bevoegd leerkracht. Ik heb in totaal ongeveer dertien jaar met veel en soms minder plezier als juf voor de klas gestaan. 
Niet alleen heb ik ervaring opgedaan in alle groepen van het reguliere basisonderwijs, ook heb ik een jaar gewerkt in het speciaal onderwijs met zeer moeilijk lerende kinderen. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in het lesgeven en mentoren van kinderen in de kleuterleeftijd die aan boord van een binnenvaartschip woonden.
De laatste jaren heb ik gewerkt als leerkrachtondersteuner of leerlingbegeleider op een reguliere basisschool. Daar deed ik praktisch hetzelfde werk als een kindercoach!
   
In mijn praktijkruimte, probeer ik een veilige en warme sfeer te creëren waarin je kind kan vertellen, laten zien of ervaren wat hem of haar bezighoudt, wat er in dat koppie omgaat.
Als jouw kind in mijn praktijk komt, zal het altijd leidend zijn in de coachingsessie en gaan we dat doen waar je kind op die dag behoefte aan heeft.  
Als coach bied ik je kind een luisterend oor, een creatieve ruimte om te werken, een kinderboerderijterrein waar van alles te beleven is. 

  
Naast het werken in mijn praktijk volg ik diverse workshops, trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
Mijn hoofdstudie is op dit moment het volgen van de opleiding tot Creatief Coach bij Pascale Tichelaar-Rakers in haar Creatief Centrum ‘Inside Out’ voor bewustwording & inspiratie te Zwolle. Het eerste jaar ‘de Rode Draad’ heb ik inmiddels afgesloten en ben ik druk met het tweede jaar, het POP-jaar.
In november 2019  ga ik de training volgen tot "Ik ben 9"-specialist en tevens 
de tweedaagse workshop "POP-talk".